Interaktivni dodatki:






Datum: 1. MAR 23 - DOBRO JE VEDETI

Namesto večerje raje izberite čistilec in topilec maščob

Pred spanjem spijte kozarec te pijače. Že po nekaj dneh se boste počutili kot prerojeni, predvsem pa lažji!

S tem preprostim napitkom, ki ga lahko shranite tudi v hladilnik in vsak večer odtočite en kozarec, boste pospešili delovanje vašega metabolizma, debelo črevo boste očistili strupenih odpadkov, maščobe okrog trebuha se bodo hitreje topile. Za ta neverjetni čistilec in topilec maščob potrebujete samo 4 sestavine.

Sestavine:

  • 1 limona
  • 1 skodelica nasekljanega peteršilja
  • 1 žlica naribanega ingverja
  • 1 žlica cimeta
  • 1/2 litra vode
Priprava:

Uporabite bio limono, jo dobro operite in skupaj z lupino narežite na manjše kose. Nato vse sestavine brez vode dobro premešajte v mešalniku in šele, ko dobite homogeno zmes, prilijte vodo. Napitek lahko brez skrbi shranite v hladilniku, vendar ne pijte več kot teden dni starega napitka.

Če boste pred spanjem popili kozarec (2 dcl) tega soka, boste že naslednji dan čutili rezultat.

Z več obsežnimi raziskavami so ugotovili, da ta mešanica zelo ugodno vpliva na celotno zdravje. Med drugim so ugotovili, da so maščobe okoli trebuha izredno trdovratne in povezane s številnimi zdravstvenimi težavami. Poleg tega zamaščeno telo pomeni tudi več tveganja za sladkorno bolezen, visok pritisk, povzroča bolezni srca in ožilja ...

Po drugi strani pa ta napitek sam po sebi tudi ni prav nič posebnega. Najboljše učinke boste dosegli, če se boste čez dan zdravo prehranjevali, še bolje pa je, če pijete ta sok kot dodatek k neki drugi dieti. Zelo pomembno je, da se v času uživanja tega napitka preveč ne najeste, pa tudi povsem sestradani ni dobro, da ste. Saj poznate tisto: ko telo zazna, da nima dovolj energije, hitro preklopi v varčevalni način, kar pomeni, da se boste še bolj redili, ker si bo telo delalo zaloge, hkrati pa boste venomer utrujeni, ker telo varčuje z energijo.

Samo mimogrede: podobno je tudi pri državi - bolj varčujemo, manj imamo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
peteršilj
 
limona
 
cimet
 
ingver
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani