Interaktivni dodatki:






Datum: 14. MAR 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Spomladanski sok, ki izpira toksine in vas napolni z energijo

Zdravilni učinki tega soka so neverjetni, predvsem pa odlično čisti organizem, ožilje, izboljšuje počutje in pomaga pri hujšanju ...

Čeprav se vam bo sprva zdela ta kombinacija neobičajna in morda celo neokusna, pa v resnici ni tako. Še zlasti, ko upoštevate pozitivne vplive. Ta napitek dobesedno odplakne maščobe, spada med najboljše čistilce organizma, zmanjšuje apetit, uravnava prebavo, čisti žile ... Mnogi zvezdniki hujšajo s tem napitkom ne da bi spremenili svoje prehranske navade. Ko boste popili prvi kozarec, vam bo jasno zakaj. Učinek je tak, kot bi vam nekdo blokiral občutek za lakoto.

Najprej sestavine za sok:

  • skodelica paradižnikovega soka
  • sok 1 limone
  • 1 žlica naribanega ingverja
  • ščepec, morda dva, ali tri, popra
Priprava:

Nekateri za ta sok uporabljajo kuhan paradižnik, ni pa nujno. Res je, da ima kuhan paradižnik več antioksidantov in je zato še bolj zdrav, a to ne spremeni osnovnega namena tega soka. Poper je v tem receptu zato, ker vsebuje veliko vitamina C in druge minerale, njegova glavna vloga pa je, da poveča vpojnost hranljivih snovi. Raziskave kažejo, da telo dobi iz močno popoprane hrane tudi do 8-krat več vitaminov in mineralov. Pri popru vam priporočamo, da uporabite sveže mletega.

Vse sestavine dajte v mešalnik. Ni treba dolgo mešati. Pijte med obroki, optimalno 3-krat na dan, napitek pa lahko hranite tudi v hladilniku, vendar ne več kot en dan.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
paradižnik
 
limona
 
poper
 
ingver
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani