Interaktivni dodatki:






Datum: 28. APR 22 - ZANIMIVOSTI

Hujšanje z numerologijo

Če verjamete v hujšanje z Luno, potem poskusite tudi z numerologijo. Preverite nekaj nasvetov.

Numerologija je veda, ki verjame, da je svet narejen po matematičnih vzorcih. grški matematik Pitagora je nekoč dejal "vse je število" in s tem odprl vrata mejnim vedam, kakršna je numerologija.

Ključno vprašanje torej je, ali je mogoče z numerologijo hujšati?

Nekateri verjamejo, da se prekletstvo skriva v črki O, ki že sama po sebi ponazarja nekaj okroglega, debelega. Oprah, Marlon Brando, Luciano Pavarotti, Winston Churchil imajo O v imenu in res so vsi imeli težave s kilogrami. Zato otrokom nikar ne dajte imena s črko O.

Razen, kadar je v dvojni kombinaciji, kot denimo pri Demi Moore, kjer pa jo rešuje njen rojstni datum, dvojni O pa pomeni, da mora za svojo postavo trdo garati.

Kako pa so številke vam naklonjene, lahko preverite v nadaljevanju. Vse, kar morate vpisati, je svoj rojstni datum, ali se v številkah skriva zrno resnice, pa boste presodili sami.

Iračun numerološkega števila hujšanja

Tako kot pri drugih stvareh v življenju, številke vplivajo tudi na uspešnost pri hujšanju. Numerologi verjamejo, da rojstni datum razkriva model hujšanja. Če se tega modela ne držite, potem boste veliko tež,je dosegli rezultat. Če sploh ...
Rojenim    priprada:
0




Hujšanje z numerologijo
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani