Interaktivni dodatki:






Datum: 17. JUL 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Preprost in poceni razstrupljevalni sok

Zdravniki so bili presenečeni, ko so videli, kako ta sok čisti telo, topi maščobe in krepi imunski sistem.

Čeprav se nam zdi, da poleti jemo bolj zdravo, vitaminsko in svežo hrano, pa temu zmeraj ni tako. Razni pikniki, jedi iz žara in prehranjevanje v restavracijah so primeri, ko ni mogoče vsakič preveriti kvalitete sestavin. Zato ne preseneča, da je poleti bistveno več poškodb jeter in ledvic na kar vpliva nezdrav slog življenja. V tem primeru je edina rešitev naravni sok, ki krepi splošno zdravje, hkrati pa poskrbi, da gredo strupi čim prej iz telesa.

Nad tem sokom boste navdušeni. Poleg tega, da krepi zdravje jeter, čisti telo, krepi imunski sistem, preprečuje okužbe in vnetja, pospešuje metabolizem, uravnava nivo holesterola in sladkorja, vse več raziskav potrjuje, da ima tudi zelo pozitiven vpliv pri preprečevanju nastanka rakavih celic, ob tem pa še izboljša stanje kože, las in nohtov.

Sestavine:

  • 1 kumara
  • 2 limoni
  • nekaj peteršilja
  • 2 dcl vode
Priprava:

Vse sestavine razen vode dajte v mešalnik in dobro premešajte, da dobite homogeno zmes. Vodo prilijte povsem na koncu. Tak sok pijte zjutraj (lahko na tešče, ni pa nujno). To počnite največ en mesec, potem pa obvezno naredite premor vsaj 2 tedna.

Učinki soka bodo vidni že po nekaj dneh.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
kumara
 
peteršilj
 
limona
 
voda
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani