Interaktivni dodatki:






Datum: 3. AVG 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Kefir + pesa = minus 5 kg

Ta kombinacija ima osupljive učinke: zmehča blato in uredi prebavo, odstrani strupe, okrepi imunski sistem in pomaga pri hitrem hujšanju ...

Rdeča pesa je znana po svojih pozitivnih učinkih na zdravje. Poleg tega čisti kri in še, to kar je največji očitek nutricistov, vse diete z rdečo peso organizma ne siromašijo, pač pa bogatijo.

Podobno je s kefirjem, ki vsebuje izredno veliko zdravih bakterij, kar uredi prebavo, pospeši metabolizem. Kefir bi tako in tako morali imeti pogosteje na jedilniku.

Kaj se pa zgodi, če rdečo peso in kefir zmešamo?

Nutricisti predlagajo vsaj 3-dnevno očiščevalno dieto s katero odpravimo težave z jetri, ledvicami in želodcem, ob pravilni uporabi pa lahko shujšamo še 4 do 7 kilogramov.

Dieta je preprosta in nič ne skrbite, če si boste naslednji dan premislili. Namreč, čez dan lahko pojeste 1 kg kuhane rdeče pese in 1,5 kg nemastnega jogurta. Seveda je ob tem potrebno piti zadostne količine vode, obrok pa si lahko pripravite z mešalnikom in boste dobili čudovit koktail, ali pa peso narežete na manjše kocke, jo zmešate s kefirjem in jeste z žlico. Dobra je tudi naribana pesa, ki jo s kefirjem samo prelijete in jo jeste, kot solato ... Kakor vam je ljubše.

Pomembno je, da prve tri dni ne jeste ničesar drugega in, da imate minimalno 5 obrokov (6 je idealno).

Četrti dan dodajte k svojemu jedilniku 400 gramov jabolk, citrusov, kuhanega belega piščančjega mesa ali rib. To količino razdelite na 3 glavne obroke, količina pese in kefirja pa naj bo ob tem nespremenjena.

Pa na veliko vode na pozabite.

Po tednu dni napravite premor in jejte, kot običajno. Pazite le, da ne presežete optimalnega nivoja energije, poskusite pa ohraniti vsaj 5 obrokov. Naj vaše telo ne bo nikdar lačno.



Kefir + pesa = minus 5 kg
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani