Interaktivni dodatki:






Datum: 24. NOV 21 - ZDRAVJE, LEPOTA

Sliši se neverjetno: s sladkorjem nad raka

Nenavadna kombinacija je osupnila celo zdravnike, saj je vendarle znano, da se rakave celice hranijo s sladkorjem - je lahko res javorjev sirup in soda bikarbona zdravilo proti raku?

Vse se je začelo pred nekaj leti na univerzi na otoku Rhode, ko je ameriški znanstvenik Navindra Seeram izvedel študijo v kateri je odkril 13 pomembnih antioksidantov v javorjevem sirupu. Poleg tega ima javorjev sirup tudi pomembne antibakterijske, antikoaktične in antidiabetične lastnosti.

To okritje samo po sebi ne bi imelo pomena, če približno v istem času dr. Tullia Simoncini ne bi objavil svoje presenetljive študije o glivici Candidi Albicans, ki je po njegovem mnenju kriva za nastanek rakavih tumorjev. Če je to res, je potem rak v resnici nalezljiva bolezen.

Seveda pa se rakave celice v zakisanem telesu bolje znajdejo, sladkor pa pri tem igra ključno vlogo, saj rakave celice za svoje delovanje potrebujejo 15-krat več sladkorja, kot zdrave.

Ker so vsa ta odkritja časovno sovpadala, nutricistom ni bilo težko sestaviti recepta, ki uničuje raka z njemu najljubšo hrano. Zdravnik in priznan alternativni zdravilec Jim Kelmun je zato naredil eksperiment, ki je marsikoga presenetil.

Sestavine:

  • 1 žlica sode bikarbone
  • 3 žlice javorjevega sirupa
Priprava:

Če mislite, da obe sestavini zmešate, to ne bo dovolj. Kelmun je namreč ugotovil, da samo, če se obe sestavini povežeta, ju lahko uporabimo, kot zdravilo.

Sodo in sirup zmešajte (pazite, da ne uporabite aluminije ter ju segrejte na 49 do 50 stopinj (poskusite se zelo natančno držati te temperature). Ves čas mešajte, "kuhajte" pa natanko 10 minut.

Tako pripravljeno mešanico pojejte prvo žlico na tešče, nato pa vsaj pol ure pred glavnima obrokoma (kosilom in večerjo).

Vztrajajte vsaj mesec dni (lahko tudi dva), med jemanjem sode in sirupa pa poskusite zmanjšati, ali celo izločiti, meso, sladkor in belo moko.

Kaj so ugotovili s testiranji?

V zadnjem letu je že več kot 4000 pacientov sledilo temu načinu zdravljenja, seveda pod zdravniškim nadzorom, rezultati pa so presenetljivi. Seveda je še prehitro, da bi to metodo razglasili za ultimativno zdravilo, a bo potrebno še nekaj let, da tak način zdravljenja postane del tradicionalne medicine.

Predvsem presenetljiv je način, kako ta kombinacija deluje. Znano je namreč, da se celice raka ob stiku običajnim zdravilom, zaprejo. Ko pride poleg celica javorjevega sirupa, pa jo rakava celica dobesedno požre, kar misli, da gre za hrano. Takat svojo nalogo opravi soda bikarbona, ki od znotraj uniči rakavo celico.

Sliši se enostavno in logično, v vsakem primeru pa ni nič škodljivega, da javorjev sirup in sodo bikarbono ne bi uživali tudi kot preventivo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani