Interaktivni dodatki:






Datum: 18. OKT 21 - ZANIMIVOSTI

Izberite jesen z Dr. Oetkerjem

Za bolj sladko jesen v idiličnem vzdušju doma ljubitelji sladic izberejo Dr. Oetker. Preverite, zakaj?!

Oktobra tradicionalno praznujemo dneve kruha, kar je odlična priložnost, da najmlajše vključimo v pripravo različnih dobrot iz testa. Priprava sladkih dobrot je še posebej priljubljena ob široki paleti izdelkov, ki jih ponuja Dr. Oetker, ker sta kuhanje in peka preprosta in zabavna.

Dom je vsakič, ko pripravljamo sladice, poln veselja.

Če bi morali izpostavili nekaj dišav značilnih za jesen, bi to zagotovo bili aromi ruma in vanilije. Dodatek Dr. Oetker arome ruma in vanilije v steklenički bo vsaki sladici dal prav poseben okus, vaš dom pa bo prežet s sladkimi vonjavami.

Če imate le nekaj minut časa preden se otroci vrnejo iz vrtca ali šole, ali preden vam prijatelji potrkajo na vrata, ali pa če se želite samo malce razvajati, vam bodo kot as iz rokava vedno prav prišli kremasti Dr. Oetker Original pudingi. Poleg tega so pudingi v novem pakiranju, ki vsebuje 40 odstotkov manj plastike (številke kažejo, da bo količina odpadne plastike manjša za več kot šest ton).

S pecilni praškom Dr. Oetker Original Backin (vanilin sladkor in kvas) je priprava veliko bolj preprosta, možnosti za neuspeh pa skorajda ni.


V vsakem primeru pa preverjene recepte, ki jih najdete na spletni strani Dr. Oetker ali na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.



Izberite jesen z Dr. Oetkerjem








Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani