Interaktivni dodatki:






Datum: 28. MAR 23 - DOBRO JE VEDETI

Preprost napitek za hujšanje čez noč

Ta napitek ima kup pozitivnih učinkov, njegova moč pa je prav v začetku pomladi, ko telo preklopi zbiranje energije iz maščob na vitamine.

Vsi vemo, da mora naš organizem pridobivanje energije vsako jesen preklopiti iz vitaminov in mineralov na maščobe, spomladi pa se mora zgoditi obraten proces. In zato je zdaj najboljši način, kako pospešiti ta preklop in ob tem izgubiti še nekaj kilogramov. Za to potrebujete samo dve sestavini: to sta med in cimet.

Cimet pospeši prebave maščob, zato ga je dobro dodati k vsakemu obroku. Če pa to naredite zvečer pred spanjem, boste "počistili" višek maščob in poskrbeli, da se vam ne nalagajo okoli trebuha, po nogah in bokih. Vse kar morate storiti je pred spanjem popiti kozarec tega napitka in počakati, da organizem čez noč opravi svoje.

Kaj morate storiti?

Vsak večer 2 uri pred spanjem pripravite kozarec 2 dcl mlačne vode in vanjo dajte zvrhano žličko cimeta.

Vse skupaj dobro premešajte in počakajte pol ure.

Potem dodajte žličko medu in vse skupaj spet za pol ure postavite v hladilnik.

Če ste vse delali točno, potem eno uro pred spanjem popijte pripravljeno tekočino, po tem pa ne smete več jesti. Če boste lačni, popijte kozarec vode, vendar ne preveč, ker boste ponoči hodili na stranišče. Morda boste imeli še 3 dni težave z lakoto, a po tem času se bo telo navadilo, da zvečer ne jeste in vas ne bo klicalo k hladilniku.

Zapomnite si: cimet in med čistita prebavni trakt in med drugim odstranjujeta tudi parazite, glivice in bakterije, poleg tega pa upočasnjujeta prebavo.

Zjutraj vas čaka najbolj dramatičen trenutek. Vsak večer se namreč morate zvagati. Pa ne zato, da bi spremljali svoj shujševalni napredek, pač pa zato, da večerno težo primerjate z jutranjo. Dokler je jutranja teža manjša od večerne, napitek deluje. Ko vam teža več ne pade, je učinek napitka dosegel maksimum in naredite vsaj za teden dni premora (lahko tudi več).

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani