Interaktivni dodatki:






Datum: 15. MAJ 22 - ZANIMIVOSTI

Nekoč je bila najlepša na svetu, danes pa ...

Ne mislite si, da so samo zgodbe o neverjetnih shujševalnih podvigih dobre za na splet ...

Predstavljamo vam povsem običajno zgodbo 40-letne lepotice Kelly Brook, ki je bila pred 20 leti ena najbolj vročih manekenk na planetu. Nastopala je v vrsti reklam, videvali smo jo na plakatih, promocijskih fotografijah, reklamah. V svojem času je bila med najbolj iskanimi in tudi najdražjimi manekenkami na svetu.

Potem pa se je zgodila sprememba.

Mnogi pravijo, da čez noč, v resnici pa je njena transformacija trajala skoraj 20 let.

Kelly se je za nekaj časa umaknila iz medijev, ni bila več tako natančna pri dieti, tudi pri telovadbi ne, po nekaj letih pa se je to poznalo tudi na njenem telesu.

Če mislite, da se ji je zgodilo nekaj groznega, se motite!

Fotografi danes opažajo, da je njen obraz veliko bolj vesel, svetel in izžareva od sreče in veselja. Že res, da ima 20 kilogramov več, a je danes videti veliko bolj zadovoljno, kot pred 20 leti.

Res je, da mnogi pravijo, da se je zanemarila, a sama zase pravi, da se danes počuti veliko bolje, kot nekoč. Prav tako pravi, da nima več napadov depresije in panike, tudi z zdravjem nima nikakršnih težav.

Pravi, da se ne bo nikdar več prepustila vplivom medijev in diktaturi vitkih manekenk, zato ji ni mar za nekaj kilogramov viška, na shujševalno dieto pa nikdar ne bo šla.

Naj povemo še to, da so jo fotografi skoraj dve leti čudno gledali, zdaj pa spet postaja priljubljen foto-model. Preverite, zakaj?!



Nekoč je bila najlepša na svetu, danes pa ...


Nekoč je bila najlepša na svetu, danes pa ...


Nekoč je bila najlepša na svetu, danes pa ...
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani