Interaktivni dodatki:






Datum: 20. FEB 24 - DOBRO JE VEDETI

Zlata mešanica proti bakterijam in virusom

Mešanica za boljše počutje, trdnejši imunski sistem, uravnan pritisk in sladkor, proti notranjim vnetjem in za boljšo prebavo.

Mešanice izrazito zlate barve skoraj po pravilu vsebujejo med in kurkumo, ki sta same po sebi dve zelo zdravi sestavini. Ko pa jima dodate še sestavine, ki poudarijo njuno moč, pa dobite izrazito močno preventivno zdravilo, ki med drugim tudi blaži vrsto simptomov.

Sestavine:

  • 2 žlici domačega jabolčnega kisa
  • 3 žlice medu
  • 1 žlica krukume
  • ščepec kajenskega popra (lahko tudi črni poper)
  • 1 žlička naribane limonine lupine
Priprava:

Najprej v posodi zmešajte zmleti poper, kurkumo in jabolčni kis. Vse skupaj zelo dobro zmešajte. Nato dobro operite limono in dodajte naribajte limonino lupino. Šele na koncu primešajte med in vse skupaj dobro premešajte.

Priporočamo vam, da to mešanico pripravite v stekleni posodi in mešate z leseno ali plastično žlico. Mešanico lahko hranite v gladilniku, priporočamo pa, da pojeste eno žlico zjutraj in eno zvečer.

Če ste prehlajeni, ali pa vas daje gripa, potem pojejte pol žličke te mešanice vsako uro. Po dveh dneh bi se vaše zdravje moralo bistveno izboljšati, zato lahko pojeste pol žličke vsaki dve uri.

Zelo pomembno je še eno opozorilo. Te mešanice nikar ne mešajte z vročim čajem. Če je ohlajen na sobno temperaturo, potem ni težav, sicer pa vsaka temperatura nad 42 stopinjami uniči dobre lastnosti te zlate mešanice.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani