| 
NASVET DNEVA: Po slanem obroku smo za 30 % prej lačni, kot če bi jedli neslano hrano.

Interaktivni dodatki:






Datum: 14. JUL 24 - ZANIMIVOSTI

Znate odmrzovati stvari?

Če imate težave z odmrzovanjem hrane, potem ne poznate trika, ki v 5 minutah odtali najbolj mrzle stvari

Če meso, ali piščanca odtajate več ur, potem je vašega čakanja dokončno konec. Vsako stvar lahko hitro in enostavno odtalite s samo dvema loncema.

Fizika nas namreč uči, da je pri odtajanju najpomembneje, da najdete material, ki dobro prevaja in odvaja toploto. Nikar si preveč ne razbijajte glave, ker je toplotno najbolj prevodno prav dno posode.

Vzemite prvi lonec, ga postavite na glavo, na njegovo dno pa postavite živilo, ki ga odtajate. V drugi lonec natočite vročo vodo in ga postavite na prvega. Seveda pazite, da je ta sestavljanka stabilna, vroča voda pa ima dva namena: najprej pomaga odvajati toploto, še pomembneje pa je, da zaradi teže dodatno pospešuje odtajanje.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani