Interaktivni dodatki:


Datum: 5. MAR 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Samo s tremi sestavinami proti najtežjim boleznim

Na svetu ni učinkovitejšega naravnega zdravila proti raku, kot je ta mešanica, vendar le, če kombinirate pravilne sestavine.

Najprej so analitiki ugotovili, potem pa je še stroka potrdila: v vzhodni Indiji imajo v primerjavi z ZDA 5-krat manj raka na dojkah, 8-krat manj raka na pljučih, 9-krat manj raka debelega črevesja, 50-krat manj raka prostate. Več kot očitno se odgovor skriva v hrani.

Ameriška zdravnica dr. Carolyn Anderson se zadnje desetletje ukvarja s proučevanjem prehranskih navad ljudi z rakom. Podrobno je analizirala več kot 2000 pacientov, svoje ugotovitve pa je strnila v presenetljivo preprost recept. Zanj ne potrebujete nobene težko dostopne sestavine, pa tudi celega premoženja ne. Recept deluje preventivno in hkrati je z njim mogoče pozdraviti tudi najhujše oblike raka. Kliničnih testov na ljudeh je zaenkrat še premalo, so pa biologi naredili podrobne raziskave na miših pri katerih je v samo nekaj tednih rak popolnoma izginil.

Sestavine:

  • 1/4 čajne žličke kurkume
  • 1/2 čajne žličke olivnega olja
  • 1/4 čajne žličke sveže zmletega popra
Priprava:

Vse sestavine dobro zmešajte med sabo, z mešanico pa lahko začinite solate, pečene jedi, juhe, lahko pa jo pojeste samostojno in poplaknete s kozarcem vode. Pomembno je, da to mešanico pojeste svežo in surovo, brez kuhanja, ali kake druge toplotne obdelave.

Strokovnjaki pravijo, da je ključ do uspeha te mešanice v kurkumi, ki pa brez poprav in zdravih maščob ne bi dosegla želenega učinka. Poper in olivno olje namreč prebudita presnovo in je zato učinek kurkume večji. Poper na primer poveča absorbcijo kurkume za 2000 %.

Če se odločite, da boste na ta način poskrbeli za svoje zdravje, vam dr. Andersonova svetuje, da njeno mešanico jeste čim bolj pogosto. Vsekakor z njo začnite dan in pojejte žličko na tešče, pri kosilu in večerji pa mešanico dodajte k običajnim jedem.

Ne pozabit, da so omenjene sestavine v Indiji že več kot 2000 let vsak dan na jedilniku. in to v količinah, ki jih Zahodnjaki nikdar ne bomo dosegli.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani