Interaktivni dodatki:


Datum: 28. APR 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

S kozarcem tega soka se boste zbujali vitkejši

Izredno zdrav, predvsem pa učinkovit napitek za vse, ki se zvečer pogosto pregrešite

Če spadate med tisto večino, ki jih zvečer zapopade neizmerna lakota in ne morete zaspati s praznim želodcem, potem imamo za vas preprosto, vendar sila učinkovito rešitev. Dovolj je namreč, da tik pred spanjem popijete kozarec te mešanice (pravzaprav je 1 dcl dovolj) in lahko mirno zaspite brez slabe vesti. Gre namreč za pijačo, ki izredno hitro in učinkovito topi maščobe, uredi prebavo in celoten metabolizem, poleg tega pa je še izredno bogata z vitamini in minerali.

Če pa vam uspe kak dan zaključiti brez večerje, se boste že naslednji dan zbudili vitkejši. Testi kažejo, da lahko z rednim pitjem te kombinacije na teden shujšate tudi 3 kilograme in več. Bistveno pri tem pa je, da s tem napitkom ne boste čutili lakote, maščoba pa se vam tudi ne bo več nabirala okoli trebuha in stegen.

In kako pripraviti čudežni nočni shujševalni pripravek?

Sestavine:

  • 2 žlici domačega jabolčnega kisa
  • sok 2 grenivk
  • 1 žlica medu
Priprava:

Vse skupaj zmešajte v mešalniku, pri tem pa naj vas ne skrbi belo meso, ki ostane od lupine grenivke. V teh belih lupinah je namreč izredno veliko vlaknin in zdravih snovi, zato tega nikar ne odstranjujte.

Zaradi izredno močnega delovanja (to boste tudi sami opazili, saj boste dobili intenzivnejšo prebavo), vam svetujemo, da ta sok pijete teden dni, nato pa naredite teden dni premora.

Če vam okus grenivke ne ustreza, lahko eno grenivko nadomestite z pomarančo. Okus bo sicer boljši, učinek hujšanja pa nekoliko manjši, zato si s pomarančo pomagajte, če le gre, vsak drugi dan.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani