Interaktivni dodatki:


Datum: 13. SEP 23 - DOBRO JE VEDETI

Bližnjice do ravnega trebuha brez odrekanja in telovadbe

Pogosteje se boste spomnili na ta prispevek, bolj raven bo vaš trebuh.

Trebuh je mesto, kjer se nahaja največ maščobnih celic, zato jih je tudi tako težko zmanjšati. Potrebna je disciplina, red pri prehranjevanju in veliko vaje. Če nimate časa za to, imate problem. Velik problem. K sreči obstajajo metode, kako brez tega priti do ravnega trebuha. Pomembno je, da povečate pretok energije skozi telo ...

Masaža trebuha

Z redno masažo trebuha, ki vam bo vzela le nekaj minut, lahko dosežete neverjetne učinke. Poleg manjšega trebuha lahko izboljšate tudi splošno počutje, stimulirate delovanje črevesja (to je pomembno še posebej, če imate leno črevo) in drugih notranjih organov. Prav tako z masažo zmanjšujete apetit.

Masaža poteka tako, da s počasnimi gibi in srednje močnimi pritiski krožite po svojem trebuhu. Najprej 30-krat v smeri urinega kazalca, potem pa še 30-krat v obratni smeri. Če je treba, postopek ponovite. Pomembno je, da kožo na trebuhu dobro segrejete.

Počakajte najmanj uro, potem pa lahko postopek ponovite.

Priporočamo vam, da to masažo naredite največ 3-krat na dan. Še bolje pa je, če to naredite pol ure po kosilu in večerji. S tem boste spodbudili tudi delovanje črevesja, ki bo tako bolje izkoristilo hrano, ki jo pojeste. Dlje časa boste siti, več hranljivih snovi bo telo absorbiralo in še prebava se vam bo uredila.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani