Interaktivni dodatki:


Datum: 19. JUL 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Če bi vsak dan jedli vodko, čebulo in med ...

Alternativna medicina nas vsakič znova preseneti s kako preprosto kombinacijo, ki je boljša od vseh zdravil tega sveta.

Ena najbolj zdravilnih kombinacij je vodka, čebula in med. Ta kombinacija ne samo, da krepi imunski sistem, pač pa praktično v trenutku zniža krvni tlak in izboljša krvno sliko. Vse to brez stranskih učinkov, razen tega, da boste ob rednem uživanju shujšali za kak kilogram, ali dva.

Sestavine:

  • sok 30 dag čebule
  • 100 gramov medu
  • 1 dcl vodke
Priprava:

Verjemite, najtežji del je priprava čebule. Priporočamo, da jo narežete na manjše kose, jo daste v misker, nato pa čebulno kašo v bombažno krpo. Čebulo tako dolgo stiskajte, da dobite čim več čebulnega soka. Čebulni sok ima namreč ogromno hranilnih snovi in vitaminov, pa je zato ključnega pomena pri tem napitku.

Ko imate čebulni sok pripravljen, dodajte med, ki ste ga pred tem rahlo segreli (zgolj toliko, da je tekoč), vodko pa dodajte na koncu. Vse skupaj dobro premešajte in shranite v temni posodici.

Dnevno pojejte 2 do 3 žlice.

Najmanj, kar se vam lahko zgodi, je, da si uredite krvni pritisk.

Posledica povišanega pritiska je namreč utrujenost, motena zbranost, težave s presnovo, z notranjimi organi. Pri mnogih boleznih (artritis, putika) je visok pritisk stalni spremljevalec. Zato, če vam uspe znižati pritisk, bo tudi telo imelo več moči.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani