Interaktivni dodatki:


Datum: 2. AVG 22 - DOBRO JE VEDETI

Kako se čez noč znebiti hemeroidov?

Hemeroidi so krčne žile v anusu, so zelo pogosti in prinašajo nelagodje in bolečino. Kako jih ozdraviti dobesedno čez noč?

Nikar si ne mislite, da so hemeroidi bolezen starostnikov ali ljudi z genetsko popotnico. Hemeroidi lahko nastanejo zaradi zaprtja, držanje in kopičenje blata. Nastanejo lahko tudi zaradi preveč sladkorja, alkohola, kave, čokolade, popra, glutena, sladkorne pese ... Nastanejo lahko tudi zaradi stresa, zaradi premalo gibanja, preveč sedečega dela, ali posedanja pred televizorjem. Hormone dobijo tudi perfekcionisti, ki se za vsako stvar obremenjujejo in si nakopljejo preveč dela na glavo. Hemeroidi se zelo pogosto pojavijo tudi pri ljudeh, ki že dolgo niso bili na dopustu.

Sicer obstajajo zdravila, vendar pa se proti hemeroidom lahko borimo tudi s kvalitetnejšo hrano.

Bolniki s hemeroidi, ali nevarnostjo, da jih dobijo, bi morali piti več limonade, več zelenih solat, več čebule, kokosove vode, sadnih sokov, predvsem pa sadja, kot so jabolka in lubenice.

Lahko pa uporabite prastari recept, ki hemeroide odpravi dobesedno čez noč, potrebujete pa samo en krompir.

Priprava:

Krompir olupite in ga naribajte. Dodajte žličko ali dve olivnega olja in vse skupaj premešajte. Tako pripravljen krompir dajte na gazo, ki si jo čez noč zavežite okrog anusa.

Vsekakor pa si zapomnite opozorilo: če vas hemeroidi mučijo večkrat na leto, se vsekakor posvetujte s svojim zdravnikom. Hemeroidi namreč niso bolezen, so le posledica nekega večjega problema.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
krompir
 
olivno olje
 
hemeroidi
 
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani