Interaktivni dodatki:


Datum: 2. AVG 23 - DOBRO JE VEDETI

Kaj se zgodi po eni uri, če nogo zavijete v alu-folijo

Ali je zavijanje posameznih predelov telesa res zdravilno? Glede na zadnje raziskave se zdi, da je temu tako.

Nikar ne nasedajte, da je zavijanje ran v alu-folijo starodavna metoda zdravljenja, ker ni. Aluminij kot kemijski element je bil odkrit šele leta 1808, folija pa je stara dobrih 50 let. To pomeni, da zdravilne učinke zavijanja s folijo šele odkrivamo.

Celo zdravniki so presenečeni, ko vidijo, kakšen učinek ima folija na celo vrsto bolezni. Če vam zatekajo noge, gležnji, če vas bolijo sklepi, če vas muči putika, išias, celo prehlad, potem naredite to:

Obolelo mesto zavijte z alu-folijo (noga, gleženj, stopalo, koleno) in sicer s svetlečo stranjo na notranji strani. Zavito imejte eno uro, potem pa lahko povoj odstranite. Noga pod folijo se namreč bolj poti, kot običajno, kar ima izreden čistilni učinek, ki blaži vnetja, sprošča mišice, čisti sklepe ...

S folijo lahko zdravimo tudi išias, revmatoidni artritis in protin. Za te vrste bolezni imate lahko obolel sklep povit tudi čez noč.

Alu-folija je tudi odlično orodje za boj proti bakterijskim in virusnim okužbam. S folijo si zavijte vrhove prstov in pustite uro ali dve.

In še en način uporabe treba omeniti: aluminijasta folija se pogosto uporablja tudi v kozmetiki. Pomaga namreč osvežiti in revitalizirati kožo, sprostiti obrazne mišice. Pomaga pa tudi pri barvanju las, da se barva bolje in lepše prime stebla las.

Vsekakor velja preizkusiti.Kaj se zgodi po eni uri, če nogo zavijete v alu-folijo
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani