Interaktivni dodatki:


Datum: 5. NOV 21 - ZANIMIVOSTI

Kako si je 67-letna gospa prigarala naziv najatraktivnejše dame na svetu

Skrivnost njenega uspeha ni samo v izgledu, pač pa predvsem v načinu prehranjevanja - je najlepši dokaz kako notranja lepota vpliva na zunanjo

Leta so samo številke. To najbolje dokazuje manekenka Christie Brinkley, ki je letos februarja dopolnila 67 let, čeprav njen mladostni videz tega ne razkriva. kot sama rada pove, je njena zunanja lepota posledica notranje lepote. Zanjo je namreč pomembno, da skrbi za prehrano, redno telovadbo in predvsem skrbno izbrano kvalitetno hrano. Čeprav je mati treh otrok in je v življenju preživljala tudi težke čase, pa je po mnenju Brinlkeyjeve samo trdno zdravje edina garancija za mladosten videz. Zdravi ljudje so lepši.

In kaj je skrivnost izkušene lepotice?

Zjutraj začne dan s skodelico kave, nadaljuje s kozarcem organskega jogurta iz kozjega mleka, ki ga obogati z ribezom, borovnicami, malinami, papajo, chia semeni, surovimi ovsenimi kosmiči, včasih doda oreščke, ali pa jajčni beljak s špinačo in gobami.

Za kosilo najpogosteje je fižolovo ali kakšno drugo solato. Včasih doda v solato nekaj rjavega riža, lečo, veliko poje tudi pečene paprike. Krompirja sploh ne je, razen sladkega krompirja. In še to največ enkrat na teden. Običajno pred kakšnim daljšim in fizično napornim treningom.

Za malico si privošči sok sveže stisnjenega zelja, avokado ali pa oranžado. Svežo, kakopak.

Kaj pa večerja? Brinkleyjeva že več kot dvajset let ne večerja. Pravzaprav 3 ure pred spanjem tudi sadno-zelenjavnih sokov več ne pije. Pravi, da se je njen organizem navadil na tak režim in zvečer ne čuti nobene lakote. Kako tudi bi, ko pa se naslednje jutro naje za cel dan skupaj.Kako si je 67-letna gospa prigarala naziv najatraktivnejše dame na svetu


Kako si je 67-letna gospa prigarala naziv najatraktivnejše dame na svetu


Kako si je 67-letna gospa prigarala naziv najatraktivnejše dame na svetu
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani