Interaktivni dodatki:


Datum: 17. MAJ 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Energijska večerja za hujšanje čez noč

Idealna večerja z nizko energijsko vrednostjo, visoko hranilno vrednostjo, čistilnim efektom in predvsem izredno sposobnostjo topljenja maščob

Sadno-žitne kombinacije so izredno učinkovite pri krepitvi zdravja in uravnavanju presnove, poleg tega pa ta kombinacija topi maščobe in zbija apetit. Z njim bo vaša postava popolnejša, pa tudi zjutraj se boste zbudili bolj spočiti in z več energije.

Oranža v tej kombinaciji poskrbi za potrebno količino vitamina C, prav tako vsebuje veliko antioksidantov, ki onemogočajo proste radikale, ki so krivi za poškodbe celic.

Korenček deluje kot diuretik in je bogat z vitamini. Poskrbi, da strupi odidejo iz telesa.

Ananas vsebuje prebavni encim bromelain, ki v telesu pospeši razgradnjo maščob, poleg tega pa je tudi bogat z vitamini in minerali.

Tretja pomembna sestavina je oves, ki očisti črevesje, poteši apetit ter izboljša telesno in duševno počutje.

Sestavine:

  • sok 2 pomaranč
  • 1 korenček
  • 2 rezini ananasa
  • 2 žlici ovsa
  • 1 dcl vode
Priprava:

Vse sestavine zmešajte med sabo, pri čemer korenček naribajte, ananas pa narežite na čim manjše koščke (ne uporabite mešalnika, naj bodo v mešanici čutiti celi koščki). Mešanico pustite stati 10 minut, pojejte pa jo približno pol ure pred spanjem.

Veste, zakaj je to tako dober napitek?

Zato, ker vam očisti telo, ko spite, in še odplakne odvečne kilograme. Podobno, kot umivanje zob. Zvečer si jih umivamo za zdravje, zjutraj pa za lepoto.

Sami presodite, kaj je pomembnejše.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani