Članek je bil ustvarjen leta 2015, letos smo že preverili nekatera dejstva, preostali del pa bomo kmalu še dopolnili in nadgradili. Trudimo se, da bi bili članki na
ažurirani z najnovejšimi dognanji. Sodobna znanost namreč skoraj vsak dan odkrije kaj novega ...
Ta recept vas bo presenetil zaradi enostavnost, odličnega okusa, najboljša stvar pa je, da ne vsebuje škodljivih maščob, kar pomeni, da domač Bounty ne redi in ne obremenjuje zdravja.
Sestavine:- čokolada za obliv
- nariban kokos
- sladka smetana
Priprava:Najprej zmešajte kokos in smetano. Smetane naj bo toliko, da dobite kompaktno zmes, ki jo lahko oblikujete v majhne pravokotnike. Prav takšne, kot so kupljene čokoladice Bounty. Zložite jih na papir za peko in dajte v zamrzovalnik, kjer naj bodo vsaj pol ure.
Med tem segrejte čokolado. Seveda lahko uporabite tudi mlečno čokolado, vendar upoštevajte, da ima več sladkorja in je zato manj zdrava.
Ko je kokosova sredica dovolj ohlajena, jo eno za drugim potopite v čokolado in odločite na papir za peko, da se tropska poslastica ohladi.
Počakajte še pol ure, da se temperatura znotraj čokoladice izravna s temperaturo okolice, in šele potem postrezite.
Dober tek.