Vem, kaj jem - portal o zdravi hrani, zdravju, lepoti in zdravem načinu življenja
Išči
Domov
Sliši se neverjetno: s sladkorjem nad raka
Rubrika:

Zdravje, lepota

Sliši se neverjetno: s sladkorjem nad raka

Nenavadna kombinacija je osupnila celo zdravnike, saj je vendarle znano, da se rakave celice hranijo s sladkorjem - je lahko res javorjev sirup in soda bikarbona zdravilo proti raku?


Članek je bil ustvarjen leta 2021, letos smo že preverili nekatera dejstva, preostali del pa bomo kmalu še dopolnili in nadgradili. Trudimo se, da bi bili članki na Vem, kaj jem ažurirani z najnovejšimi dognanji. Sodobna znanost namreč skoraj vsak dan odkrije kaj novega ...

Vse se je začelo pred nekaj leti na univerzi na otoku Rhode, ko je ameriški znanstvenik Navindra Seeram izvedel študijo v kateri je odkril 13 pomembnih antioksidantov v javorjevem sirupu. Poleg tega ima javorjev sirup tudi pomembne antibakterijske, antikoaktične in antidiabetične lastnosti.

To okritje samo po sebi ne bi imelo pomena, če približno v istem času dr. Tullia Simoncini ne bi objavil svoje presenetljive študije o glivici Candidi Albicans, ki je po njegovem mnenju kriva za nastanek rakavih tumorjev. Če je to res, je potem rak v resnici nalezljiva bolezen.



Seveda pa se rakave celice v zakisanem telesu bolje znajdejo, sladkor pa pri tem igra ključno vlogo, saj rakave celice za svoje delovanje potrebujejo 15-krat več sladkorja, kot zdrave.

Ker so vsa ta odkritja časovno sovpadala, nutricistom ni bilo težko sestaviti recepta, ki uničuje raka z njemu najljubšo hrano. Zdravnik in priznan alternativni zdravilec Jim Kelmun je zato naredil eksperiment, ki je marsikoga presenetil.

Sestavine:
  • 1 žlica sode bikarbone
  • 3 žlice javorjevega sirupa
Priprava:

Če mislite, da obe sestavini zmešate, to ne bo dovolj. Kelmun je namreč ugotovil, da samo, če se obe sestavini povežeta, ju lahko uporabimo, kot zdravilo.

Sodo in sirup zmešajte (pazite, da ne uporabite aluminije ter ju segrejte na 49 do 50 stopinj (poskusite se zelo natančno držati te temperature). Ves čas mešajte, "kuhajte" pa natanko 10 minut.

Tako pripravljeno mešanico pojejte prvo žlico na tešče, nato pa vsaj pol ure pred glavnima obrokoma (kosilom in večerjo).

Vztrajajte vsaj mesec dni (lahko tudi dva), med jemanjem sode in sirupa pa poskusite zmanjšati, ali celo izločiti, meso, sladkor in belo moko.

Kaj so ugotovili s testiranji?

V zadnjem letu je že več kot 4000 pacientov sledilo temu načinu zdravljenja, seveda pod zdravniškim nadzorom, rezultati pa so presenetljivi. Seveda je še prehitro, da bi to metodo razglasili za ultimativno zdravilo, a bo potrebno še nekaj let, da tak način zdravljenja postane del tradicionalne medicine.

Predvsem presenetljiv je način, kako ta kombinacija deluje. Znano je namreč, da se celice raka ob stiku običajnim zdravilom, zaprejo. Ko pride poleg celica javorjevega sirupa, pa jo rakava celica dobesedno požre, kar misli, da gre za hrano. Takat svojo nalogo opravi soda bikarbona, ki od znotraj uniči rakavo celico.

Sliši se enostavno in logično, v vsakem primeru pa ni nič škodljivega, da javorjev sirup in sodo bikarbono ne bi uživali tudi kot preventivo.


Alternativno zdravljenje
Celice raka
Javorjev sirup
Soda bikarbona
Zdravljenje raka






Bilten po e-mailu
Prejmite vsak teden brezplačen Vem, kaj jem e-bilten, ki je poln aktualnih nasvetov, novic in priporočil, kako obdržati zdravje v najboljši kondiciji. Splača se!
* Na ta naslov vam bomo pošiljali samo e-bilten enkrat na teden. Odjavite se lahko kadarkoli.














Zakaj vsi hočejo gensko spremenjen krompir?
Zanimivosti
Zakaj vsi hočejo gensko spremenjen krompir?
Ocvrta hrana ogroža zdravje
Dobro je vedeti
Ocvrta hrana ogroža zdravje
Če hujšate, zajtrk ni pomemben?
Dobro je vedeti
Če hujšate, zajtrk ni pomemben?
Skriti morilec 21. stoletja
Dobro je vedeti
Skriti morilec 21. stoletja
10 jesenskih živil, ki vam pomagajo hujšati
Dobro je vedeti
10 jesenskih živil, ki vam pomagajo hujšati
Kaj morate vedeti o povezavi glutena in ščitnice
Dobro je vedeti
Kaj morate vedeti o povezavi glutena in ščitnice
5 najbolj zdravih jesenskih živil za izboljšanje spomina
Dobro je vedeti
5 najbolj zdravih jesenskih živil za izboljšanje spomina
Hrana, ki vas bo rešila napenjanja
Dobro je vedeti
Hrana, ki vas bo rešila napenjanja
S spanjem proti debelosti in proti sladkorni
Dobro je vedeti
S spanjem proti debelosti in proti sladkorni
Če jeste to, vnašate strup v svoje telo
Dobro je vedeti
Če jeste to, vnašate strup v svoje telo
5 načinov, kako se znebiti odvečne soli v telesu
Dobro je vedeti
5 načinov, kako se znebiti odvečne soli v telesu
Kaj se dogaja z organizmom, če redno jemo hruške
Zdravje, lepota
Kaj se dogaja z organizmom, če redno jemo hruške
Dva vitamina, ki ju najpogosteje primanjkuje ljudem, starejšim od 50 let
Zdravje, lepota
Dva vitamina, ki ju najpogosteje primanjkuje ljudem, starejšim od 50 let
10 + 1 nutricističnih nasvetov samo za bogate
Dobro je vedeti
10 + 1 nutricističnih nasvetov samo za bogate
Nogavice v postelji niso samo za pozimi
Dobro je vedeti
Nogavice v postelji niso samo za pozimi
Sokovi za nižanje pritiska
Dobro je vedeti
Sokovi za nižanje pritiska
Kaj dobite, ko kombinirate čokolado in jabolko
Dobro je vedeti
Kaj dobite, ko kombinirate čokolado in jabolko
Hrana zaradi katere ste ponoči lačni
Zdravje, lepota
Hrana zaradi katere ste ponoči lačni
Kako s hrano nadomestimo vitamin D
Dobro je vedeti
Kako s hrano nadomestimo vitamin D
Tudi hrana z veliko ogljikovimi hidrati je lahko zdrava
Dobro je vedeti
Tudi hrana z veliko ogljikovimi hidrati je lahko zdrava




Copyright (c)
VemKajJem.si
Marec 2025
π
puščica gor