Vem, kaj jem - portal o zdravi hrani, zdravju, lepoti in zdravem načinu življenja
Išči
Domov
Domača mešanica, ki uniči rakave celice
Rubrika: Zdravje, lepota
Domača mešanica, ki uniči rakave celice
Samo z dvema sestavinama lahko na preprost način uničite rakave celice. To storite tako, da jim preprečite hrano.

Znano je, da je sladkor hrana za rakave celice. Če prenehate jesti sladkor (v enostavne sladkorje se razgradijo tudi ogljikovi hidrati), boste preprečili razvoj nevarnih celic, morda se tudi v celoti pozdravili. Najbolj razveseljivo pri tem pa je, da se sladkemu okusu ni treba v celoti odreči. Le bolj zdrave komponente je treba izbrati.

Izredno učinkovita uničevalka rakavih celic je kombinacija sode bikarbone in medu ali javorjevega sirupa. Če kombinirate žličko sode s 3 žličkami medu (enako razmerje velja tudi za javorjev sirup), v telo ne boste vnesli nobenega sladkorja. Še več! Za presnovo boste porabili 15-krat več energije, kot pri običajni hrani, zato vam bo nivo sladkorja v telesu že samo po žlički te kombinacije močno padel.

Da boste sodo in med lažje zmešali, je dobro, da med najprej segrejete na 60 do 70 stopinj Celzija in šele nato dodajte sodo.

žlička te mešanice je dobra, če želite preventivno poskrbeti za svoje zdravje, če pa želite rakavim celicam povsem onemogočiti razvoj, pa je dobro, da pojeste 3 žličke te mešanice na dan, iz svojega jedilnika pa povsem črtajte meso, mesne izdelke, belo moko in sladkor.
vkj


Naravne metode zdravljenja raka
Prehrana brez sladkorja za preprečevanje raka
Preventiva proti raku
Sodo bikarbona in med za zdravljenje raka
Uničenje rakavih celic








Ali večje količine folne kisline oslabijo imunost?
Dobro je vedeti
Ali večje količine folne kisline oslabijo imunost?
Ananas ali melona: kaj je bolj zdravo?
Zdravje, lepota
Ananas ali melona: kaj je bolj zdravo?
Ali sredozemska dieta pomaga pri refluksu kisline?
Zanimivosti
Ali sredozemska dieta pomaga pri refluksu kisline?
Ali dobite dovolj vitamina B12?
Dobro je vedeti
Ali dobite dovolj vitamina B12?
Kako čutilo za okus varuje zdravje ljudi?
Dobro je vedeti
Kako čutilo za okus varuje zdravje ljudi?
Se zredimo zaradi aditivov v hrani?
Dobro je vedeti
Se zredimo zaradi aditivov v hrani?
So ogljikovi hidrati res bolj škodljivi kot maščobe?
Dobro je vedeti
So ogljikovi hidrati res bolj škodljivi kot maščobe?
Kako pospešimo rast nohtov?
Dobro je vedeti
Kako pospešimo rast nohtov?
Zakaj bi pogosteje morali uporabljati origano?
Dobro je vedeti
Zakaj bi pogosteje morali uporabljati origano?
Kaj jesti, ko imate prebavne težave?
Dobro je vedeti
Kaj jesti, ko imate prebavne težave?
Ste se prenajedli? Kaj zdaj?
Dobro je vedeti
Ste se prenajedli? Kaj zdaj?
5 vrst živil, ki pospešijo presnovo
Zdravje, lepota
5 vrst živil, ki pospešijo presnovo
Zakaj spadajo indijski oreščki med superhrano?
Dobro je vedeti
Zakaj spadajo indijski oreščki med superhrano?
Naravni pomočnik pri okrevanju pljuč po opustitvi kajenja
Dobro je vedeti
Naravni pomočnik pri okrevanju pljuč po opustitvi kajenja
Te navade nas neopazno redijo
Dobro je vedeti
Te navade nas neopazno redijo
Utrujenost, znak pomanjkanja železa
Dobro je vedeti
Utrujenost, znak pomanjkanja železa
3 sadeži, ki vam pomagajo pri hujšanju
Dobro je vedeti
3 sadeži, ki vam pomagajo pri hujšanju
Ali s preskakovanjem večerje res hitreje izgubljamo maščobe?
Dobro je vedeti
Ali s preskakovanjem večerje res hitreje izgubljamo maščobe?
Ali so mlečni izdelki res dobri za vaše zdravje?
Dobro je vedeti
Ali so mlečni izdelki res dobri za vaše zdravje?
5 razlogov, zakaj je dobro jesti čebulo
Zdravje, lepota
5 razlogov, zakaj je dobro jesti čebulo




Copyright (c)
VemKajJem.si
Marec 2025
π
puščica gor