Interaktivni dodatki:






Datum: 3. APR 22 - DOBRO JE VEDETI

Presenetljivo čiščenje jeter z rozinami

Zdrava jetra pomenijo zdravo telo, zato je občasen postopek čiščenja in razstrupljanja telesa zelo pomemben

Jetra so v našem telesu tovarna krvi. Pomagajo krepiti prebavo in jo spodbujajo, poleg tega pa odstranjujejo nečistoče in strupe iz krvi. Samo zdrava in polno funkcionalna jetra zagotavljajo zdravja, vitalnost, svež videz in dobro voljo.

Ruski ljudski zdravilci že stoletja uporabljajo preprost recept za krepitev jeter. Potrebna je samo ena sestavina in to rozine. A ne katerekoli ...

Pri rozinah je pomembno, da izberete take bez žveplovega dioksida in take brez pesticidov. Če so rozine svetle ali različnih barv, je to zaradi žvepla. Prav tako rozine ne smejo biti premehke, ker so vanje primešane kemikalije.

Ko ste prepričani, da imate neoporečne rozine, jih dajte do polovice kozarca, mlačno vodo pa natočite povsem do roba. Namočene rozine pustite stati 15 minut, nato pa jih temeljito sperite pod tekočo vodo. Spet dajte rozine v kozarec, tokrat pa v kozarec natočite mlačno prekuhano vodo. Počakajte do naslednjega jutra.

Naslednje jutro na tešče pojejte namočene rozine in popijte vodo. Za uro ali dve lezite nazaj v posteljo in si na desno stran trebuha prislonite topel obkladek (termofor bi bil idealen). Pomembno je, da v tem času popolnoma mirujete in ne jeste ničesar drugega.

Čiščenje jeter z rozinami lahko naredite enkrat na teden, a ne več kot 4-krat na mesec. Potem morate narediti premor za 6 mesecev, ko lahko postopek spet ponovite.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
rozine
 
voda
 
jetra
 
razstrupljanje
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani