Vem, kaj jem - portal o zdravi hrani, zdravju, lepoti in zdravem načinu življenja
IŔči
Domov
Kako v nekaj minutah izločiti škodljiv holesterol
Rubrika:

Dobro je vedeti

Kako v nekaj minutah izločiti škodljiv holesterol

Učinek bučnega smutija je tako neverjeten, da so še nutricisti previdni pri interpretaciji krvnih analiz ...


Članek je bil ustvarjen leta 2025, letos smo že preverili nekatera dejstva, preostali del pa bomo kmalu Å”e dopolnili in nadgradili. Trudimo se, da bi bili članki na Vem, kaj jem ažurirani z najnovejÅ”imi dognanji. Sodobna znanost namreč skoraj vsak dan odkrije kaj novega ...

Bučni smuti vsebuje učinkovine, ki preko urina izloči ves holesterol LDL iz arterij. Kako je to mogoče, še ni povsem jasno, še bolj nenavadno pa je, ker gre resnično za zelo preprost recept, ki dola čudeže.

Paziti morate le, da tega napitka ne pijete prepogosto (enkrat na teden, oziroma odvisno, kako se odzova vaše telo).



Sestavine:
  • 1 buča (vedno izberite ekološko pridelano, še bolje pa je, če jo sami pridelate)
  • prekuhana voda ohlajena na sobno temperaturo
Priprava:

Očistite in olupite približno 100 gramov buče. Toliko gramov, kot imate buče, dodajte prekuhane vode (oboje naj bo v razmerju 1:1). Vse skupaj dobro premešajte in ne dodajajte nobenih drugih sestavin. Pomembno je le, da to popijete 20 minut pred zajtrkom, na tešče.

In to je to.

Ker napitek nima nobenih kontradikcij ne z ostalimi živili in ne zdravili, učinek pa je skorajda takojšenj, mnogi temu pravijo vitaminska bomba.

Poskusite!
biz


Bučni smuti
Holesterol LDL
Izločitev holesterola
Recept za izločanje holesterola
Učinek bučnega smutija






Bilten po e-mailu
Prejmite vsak teden brezplačen Vem, kaj jem e-bilten, ki je poln aktualnih nasvetov, novic in priporočil, kako obdržati zdravje v najboljŔi kondiciji. Splača se!
* Na ta naslov vam bomo poŔiljali samo e-bilten enkrat na teden. Odjavite se lahko kadarkoli.














5 živil, ki ima več proteinov od jajc
Dobro je vedeti
5 živil, ki ima več proteinov od jajc
Kaj se v telesu zgodi po 16 urah posta?
Dobro je vedeti
Kaj se v telesu zgodi po 16 urah posta?
Hrana, ki nas spreminja v onkološke bolnike
Dobro je vedeti
Hrana, ki nas spreminja v onkološke bolnike
Zakaj je čaj iz jabolk in cimeta boljši od ostalih čajev?
Dobro je vedeti
Zakaj je čaj iz jabolk in cimeta boljši od ostalih čajev?
Vitamin D lahko dobite tudi s hrano
Dobro je vedeti
Vitamin D lahko dobite tudi s hrano
Kako naravno znižati sladkor v krvi
Dobro je vedeti
Kako naravno znižati sladkor v krvi
Napitek, ki je obnorel svet
Zdravje, lepota
Napitek, ki je obnorel svet
Vsak organ ima svojo najljubšo hrano
Dobro je vedeti
Vsak organ ima svojo najljubšo hrano
žitarica, ki varuje srce, znižuje holesterol in krepi vaše zdravje
Dobro je vedeti
žitarica, ki varuje srce, znižuje holesterol in krepi vaše zdravje
Kako učinkovite so zamrznjene borovnice
Zdravje, lepota
Kako učinkovite so zamrznjene borovnice
Ali jogurt res dela čudeže in ali vam lahko tudi škodi?
Dobro je vedeti
Ali jogurt res dela čudeže in ali vam lahko tudi škodi?
Krepi zdravje in greje ob mrzlih zimskih dneh
Dobro je vedeti
Krepi zdravje in greje ob mrzlih zimskih dneh
Voda z začimbo: čudež ali neumna domislica?
Zdravje, lepota
Voda z začimbo: čudež ali neumna domislica?
Japonska voda: med mitom ali resničnostjo
Dobro je vedeti
Japonska voda: med mitom ali resničnostjo
Jemo ga vsak dan, pa še vedno ne vemo, ali je zdrav, ali ne?!
Dobro je vedeti
Jemo ga vsak dan, pa še vedno ne vemo, ali je zdrav, ali ne?!
Super prehransko dopolnilo ali Lekadol antičnega sveta
Zdravje, lepota
Super prehransko dopolnilo ali Lekadol antičnega sveta
6 trikov, kako priljubljeno hrano spremeniti v zdravo
Dobro je vedeti
6 trikov, kako priljubljeno hrano spremeniti v zdravo
Kako jesti kruh in se ne zrediti
Dobro je vedeti
Kako jesti kruh in se ne zrediti
Kako narediti krompirjev sok?
Dobro je vedeti
Kako narediti krompirjev sok?
Poznate razliko med umazanim in čistim postom?
Dobro je vedeti
Poznate razliko med umazanim in čistim postom?




Copyright (c)
VemKajJem.si
Marec 2025
π
puŔčica gor