Interaktivni dodatki:


Datum: 20. OKT 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

3 odlični recepti za hujšanje s toplo vodo

Ko boste poskusiti te recepte, boste premislili, ali še zapravljati čas z drugimi napornimi shujševalnimi dietami ...

Učinki tople vode na organizem so izjemni, vsekakor pa je to najpreprostejši način, da predramite svoj metabolizem in izgubite nekaj kilogramov. Zagovorniki ajurvedske prehrane vedo, da prekuhana topla voda krepi imunski sistem, daje organizmu energijo in ponoven zagon, ob tem čisti telo in ga razstruplja, hkrati pa je neškodljiva, preprosta in poceni.

Predstavljamo vam tri recepte z mlačno vodo, kjer se eden pije zjutraj, drugi kadarkoli tekom dneva, tretjega pa priporočamo zvečer, po večerji.

Napitek št. 1
Pijte ga zjutraj (po zajtrku) in po večerji (idealno je pol ure po večerji in pol ure pred spanjem). Pomaga pri hujšanju, poleg tega pa pospešuje metabolizem. Gre za preprost recept: v kozarec mlačne prekuhane vode dajte sok pol limone in malo žlico medu. Premešajte in popijte.

Napitek št. 2
Ta napitek pijte zjutraj na tešče, uravnava pa nivo sladkorja v krvi, daje občutek sitosti in čez dan zbija apetit. Priprava: v kozarec tople vode dajte žlico cimeta in žlico medu. Zelo pomembno je, da to mešanico spijete na tešče.

Napitek št. 3
Pijete ga lahko kadarkoli, najbolje pa pred vsakim obrokom. Napitek zmanjšuje apetit, željo po sladke, pomaga pri hujšanju, krepi imunski sistem in izboljša razpoloženje. Priprava: v kozarec vroče vode (voda naj bo čim bolj topla) dajte žličko limoninega soka, malo žlico medu in malo žlico cimeta.

Za konec pa še nasvet: če vam okus gornjih napitkov ne ustreza, pijte samo toplo in prekuhano vodo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani