Interaktivni dodatki:






Datum: 16. MAR 24 - DOBRO JE VEDETI

Vsi, ki hujšate, boste navdušeni nad to večerjo

Naj bo to 3 dni zapored vaša večerja. Že prvi dan boste opazili razliko, po enem tednu pa ...

Želite regenerirati, odpočiti, osvežiti in spraviti v red svoje telo? Kdo si ne bi tega želel, a le redki poznajo ta nenavaden recept. Mnogi temu nadomestku za večerjo pravijo tudi "vitaminska solate", zelo pomembno pa je, da pojeste krožnik vitaminov najmanj pol ure pred spanjem. Po tem ne smete zaužiti ničesar drugega.

Ta jed se ponaša z ogromno vitamini vseh vrst. Vsebuje prav vse potrebne minerale in antioksidanti, najpomembnejše pa so vlaknine, ki čistijo telo, preprečujejo notranja vnetja.

Sestavine:

  • zelje
  • repa
  • korenje
  • sok 1/2 limone
  • olivno olje
Priprava:

Zmešajte zelje, repo in korenje v razmerju 3 : 1 : 1. To mešanico lahko tudi začinite po svojem okusu (priporočamo predvsem veliko peteršilja). Sok limone dodajte povsem na koncu, ko čez vse prelijete še malo olivnega olja. Zelo pomembno je, da tako solato ne solite!

To naj bo vaša večerja vsaj naslednje tri dni, ko boste navdušeni nad rezultati. Ne samo, da se vam bo uredila prebava, tudi lažje boste zaspali, naslednje jutro pa se zbudili z več energije. Glavna prednost te zelenjavne solate pa je nekje drugje: ta solata namreč izredno pospešuje izgorevanje maščob, z njeno pomočjo pa lahko hitro shujšate in si hkrati še okrepite organizem.

Niso redki, ki so s pomočjo bolj zdrave večerje shujšali tudi do 5 kilogramov na teden.

Za konec pa si zapomnite: vseeno je pri kateri številki se ustavi števec na tehtnici. Pomembno je, da se dobro počutite.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani